Annons
AnnonsDegmage


_MG_8893 _MG_8899

Morgonmyser med barnen som bestämt skulle upp strax efter 6 trots att de var uppe länge igår. Vet inte hur jag ska få dom att sova längre på helgerna..iallfall halv 8 kunde vart trevligt för en trött trebarnsmor! Jolie är väldigt fascinerad av min ”degiga” mage just nu och tycker att vi väl kanske ändå kan fylla ut magen med en till bebis när de finns plats innan magen försvinner hehe. På söndag har vi haft Mateo hos oss i hela 2 veckor!! Hur gick det till?  På bilden ovan har jag för mig att vi var i v.28 ungefär..nu känns det som evigheter sen jag var gravid!

Nästa vecka ska vi fota lite babybilder..tipsa på fina bilder mottages gärna bland kommentarerna nedan. Kanske har ni själva gjort en nyfödd fotografering?

Photos : Dimitris Skordas

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar