Annons
AnnonsDays on repeat


leoleo

leoleo3

IMG_1476

Dagarna just nu, jag går mestadels runt i träningskläder..utan att egentligen träna haha..lite korta promenader till lekplatsen har det blivit på sin höjd. Nästa vecka blir det ordning och reda för då har jag och Sophie min danska donna lovat varandra att bootcamp börjar. Att hon också är relativt nyförlöst underlättar och vi kan ta det i lite lagom takt..när jag stärkt kroppen lite ska jag också återgå till mina PT och pilatespass. Någon med erfarenhet hur snabbt kan man gå tillbaka till pilates efter en förlossning?

Annons

Leonel då? Världens stoltaste storebror..jag väntar fortfarande på att han ska bli avis men han är så genuint go mot sin lillebror. Gosar, pussar, klappar och vill köra vagnen när vi är ute..HÄR är min lillebror skriker han till alla som kommer nära. Så otroligt häftigt att jag berikats med 3 helt fantastiska ungar, tokiga duracell kaniner är dom men helt fantastiska. Nu ska jag väcka mannen och se om jag och lillebror kan gå ut på en snabb pw, mycket mardrömmar inatt som behöver rensas ut. Mannen är förresten nominerad i Fotbollsgalan , stolt stolt fru.

 

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar