Annons
AnnonsCut some slack


IMG_3900

Ibland kommer jag på mig själv med att ”vara lite för hård” mot Jolie. Hon är storasyster och borde förstå tänker jag ibland, men glömmer av att hon bara är 3,5 år. Hemläxa på mig! Någon som känner igen sig? Lillan är iväg till dagis, jag och lilleman gör hemmagjord musli och jag tänkte hoppa upp en sväng på crosstrainern innan det är dags för lite fix inne i Glyfada! Egentligen vill jag ut o springa idag igen men ska nog lugna mig lite..annars blir det nog inga festligheter under morgondagen för mig hehe #träningsvärk.

/
Sometimes I have to remind myself that Jolie is only 3.5 years. In certain moments she feels so much older and therefore sometimes Im maybe a little bit to hard and expect too much, homework to me! Just making homemade musli/granola with my baby boy and Im thinking to do 20 minutes on the crosstrainer.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar