Annons
AnnonsBra extension


IMG_2763 IMG_2765

När bysten växer gör det oftast ont iallafall på mig och jag har svårt att ha något som sitter åt. Älskar därför denna lilla ”uppfinning” som räddat mig under samtliga graviditeter. Förlänger bhn och gör att det inte sitter lika tight, man får rum att andas! Särskilt uppskattat har det vart denna graviditeten då lilleman gärna trycker sig uppåt o det känns som jag får svårt att få luft.

Har tidigare köpt från Lindex i 3 pack för runt 60 kronor men hittade dessa i 6 pack för 4 euro på Intismissi i Glyfada.

Ett litet gravidotips såhär på morgonkvisten!

Kärlek Josefine

/

Love these bra extension from Intimissi now during the pregnancy, I can’t have anything tight anywhere my boobs at the moment! 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar