Annons
AnnonsBirthday´s


 

DSC08612

 

Igår vankades det Mimmi Mouse kalas för lilla Olga som är klasskamrat till Leonel, hade så trevligt och jag NJÖT av att ha M med, det betydde att jag faktiskt kunde prata med folk och inte bara behövde springa runt och jaga barn…lyx! Idag är det full rulle med föräldramöten gånger två och lite annat fix, får sitta där själv och le för M åkte till Sverige tidigt imorse och landslagssamling. Sitter och skriver med min svägerska i detta nu och ska se om vi inte råkar boka en liten Sverige tripp till dom i eftermiddag…annars skall Jolie flyga till Ciara själv har hon bestämt. Kikade även resor till Gbg men flygen går  inte riktigt som jag vill…varför är det alltid så?

Jolie; Ballerinas: H&M Dress: Mothercare Leonel: Chinos: Zara. Shirt: H&M Sneakers: Nike

/

Birthday party yesterday for sweet little Olga. Had such a great time and finally Marcus was home on a sunday and could join us! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar