Annons
AnnonsBigsister


bigsister2

 

Hon som kanske längtar mest av alla, storasystern i familjen. Mamma när kommer bebis, åh mamma titta den här måste vi köpa till bebisen, mamma hur stor är bebisen nu? Mamma,mamma, MAMMA!  Hundra frågor varje dag och det är tur att jag har diverse appar som håller koll, annars hade jag knappt vetat veckan vi befinner oss i och absolut inte hur stor bebisen är.  Här har det vart fullt ös sen tidig morgon och jag är redan ganska trött! Idag måste jag bege mig till nya lägenheten för att vänta in möbler som anländer på löpande band, ska bli roligt att se om allt blir som vi tänkt oss… Ska försöka ta lite snaps(snapchat Josieswall) och foton under dagen så ni får se lite sneakpeaks!

 

Vad vill ni läsa om? Jag känner mig B L A N K för tillfället och vet inte vad jag ska skriva om trots massa bilder och material!

Kärlek Josefine

Use the translator button for full text in your language. 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar