Annons
AnnonsBest friends


bestfriends

Det är så häftigt att se dom här två tillsammans, hur de leker och är i sin egen lilla värld. Jolie är verkligen Leonels största idol och jag undrar hur det kommer bli nu när det snart är en liten till som kommer in i syskonskaran. De kan bräka såklart men för det mesta leker de väldigt fint, igår skulle de absolut inte vara ifrån varandra när vi skulle natta dom och de låg och grät efter varandra. ( Jolie sover högst upp i våningssängen)

Jolie grät också något om att vi måste lova att de får bo i hus bredvid varandra när de blir stora för hon klarar sig absolut inte utan Leonel, och vi ska dessutom bo i hennes hus och hjälpa till och ta hand om alla hennes hundra barn som hon ska ha, hehe. Ni hör fröken tänker som en riktig liten grek där familjerna helst ska dela lägenhetshus och bo tillsammans på de olika våningarna och springa mellan öppna dörrar. Inte mig emot, är det något man saknar när man lever såhär så är det familjen och jag hade gärna bott med all familj och vänner nära nära.

One big happy family. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar