Annons
AnnonsBest Friends


IMG_2832 IMG_2835

Jag har alltid önskat mig en stor familj, omringas av glada utrop bus och en massa kaos! När jag ser dessa två och deras band ihop så blir jag helt varm i kroppen, det här är VÅRA barn och dom är två helt fantastiska individer. Kärleksfulla, omtänksamma,sociala och fulla med bus.

Annons

Igår kom jag på dom med att sitta i Jolies säng och dra ”skämt” för varandra och skratta utan stopp, sånt där skratt från magen ni vet när man inte kan sluta. Jag stod utanför rummet med ett stort leende och tårar i ögonen..att få barn är det absolut största som man någonsin kan vara med om. Ja det blir helt klart jobbigare med två än en rent energimässigt och vissa dagar är det jobbigt men samtidigt så boostas man dubbelt med kärlek och att se hur roligt dom har tillsammans, hur mycket de älskar varandra. MAGI!

Jag är så stolt över att vara er mamma! 

/

The greatest gift in life is being a mother! Im so so so proud of these two, so full of life & love! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar