Annons
AnnonsBBhugme


IMG_2866IMG_2756

IMG_2867IMG_2758

Varför jag väntat sålänge med att beställa denna är ett mysterium för jag har sovit extremt dåligt denna graviditet men tillslut fick jag till det och beställde och då var den här på studs! Har sett just denna hyllas i diverse gravidgrupper och i mammatidningar och jag blev inte besviken, så skön! Min nya sovkamrat som även fungerar som amningskudde och kan göras till en mysig liten kudde för bebis, Jolie har som ni ser redan testat med sin älskade Skutte som försökskanin( hehe) och sen ligger hon gärna och myser med den själv.  Hon är så redo för bebis och igår sa hon från ingenstans att mamma bebis kommer om 3 veckor. Skulle hon ha rätt så är det kusligt för då är det den 8 augusti och både Jolie och Leonel har födelsedag den 8e( 8e juni, 8e juli) men det är nog lite tidigt för bebis att titta ut redan i vecka 37 men det hade vart häftigt om hon skulle ha rätt!

 

 

 

Kärlek Josefine 

/

My new pregnancy/nursingpillow is the best, finally I can sleep again! Very popular in the family so Im working hard to keep it for myself hehe, Jolie is practicing for when the baby comes, look mommy..we will put the baby like this and than he can sleep next to me in the sofa! Eco friendly and with good materials for me and the baby!

Pillow: BBhugme Rabbit: Bukowski

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar