Annons
AnnonsAnother day another party


IMG_2448

Hemkomna från dagens kalas för söta lilla Stephanie, vår granntjej. Tror både jag och barnen kommer tokdäcka inom 30 minuter. Nu kör vi kalaspaus tills torsdag innan vi är på det igen haha, barnen har ju hur roligt som helst iallfall, bara mamman som blir lite sliten!

NU natta barn, hoppas att jag inte slocknar och sen pussa på min fantastiska man! Ska försöka enligt önskemål göra ett inlägg det visste ni inte om mig/personliga favoriter. Så ställ gärna lite småfrgor som ni vill ha reda på bland kommentarerna!

/

New day new birthdayparty! Happy birthday our lovely Stephanie!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar