Annons
AnnonsAllergy


IMG_4790

Jag kan erkänna att de senaste två veckorna har jag vart nära nära på att kasta in handduken och lägga mig ner och gråta. Det började med aggressiv halsfluss, den följdes upp med en ögoninfektion och efter några dagar fick jag vad man tror är en allergisk reaktion på penicillinet då tungan blev full med sår som gjorde ont och gjorde att jag blödde. I söndags kom ännu en allergisk reaktion med något liknande nässelutslag över hela kroppen och där är jag nu med förhoppningen om att jag kommer må lite bättre i juni månad och att utslagen över min kropp ska försvinna. Tur man har världens bästa runtomkring sig och en väldans massa roligt att se fram emot, annars hade jag känt mig jäkligt liten just nu. Den lilla tjejen på bilden ovan pysslar om mig och visar verkligen vilken fantastisk storasyster hon är, det är okej mamma jag tar hand om dig för du tar alltid hand om mig. Mitt hjärta.

Jag har tidsinställt en hel del inlägg för er som kommer att dyka upp under hela semestern och sen kommer jag att titta in med uppdateringar vid tillfälle. På Instagram( Josieswall) och Snapchat (Josieswall) uppdaterar jag i vanlig ordning.

 

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar