Annons
AnnonsAll that really matters


Screen Shot 2016-10-18 at 13.08.44

Dålig uppdatering då jag och minstingen i familjen vart inne på sjukhus sen i lördags då han fått problem med andningen . Vart några tunga dygn men nu börjar han sakta men säkert bli bättre. Vi längtar hem till storasyster och storebror och hoppas få komma hem om en dag eller två beroende på hur allt utvecklar sig, det viktigaste är att vår lille skatt blir bra.  Efter lite pusslande av goda vänner i några dagar kommer nu förstärkning från Sverige som ska hjälpa till med de stora barnen, som jag saknar så det värker i hjärtat. Mina stora duktiga barn som så fint säger att de saknar mig men förstår att mamma måste vara iväg några dagar och tårarna bränner i mina ögon. Blir också helt tårögd av alla fina vänner här som ställt och ställer upp utan att blinka.

Är och kommer kanske vara lite frånvarande i några dagar men lägger in lite inlägg här vid tillfälle, såg också att förlossningsberättelsen inte kommit upp trots tidsinställning så postar den om en liten stund.

Kärlek Josefine

You know all that really matters is that the people you love are happy and healthy.

Everything else is just sprinkles on the sundae.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar