Annons
AnnonsAlice & Olivia


IMG_2884 IMG_2885

Imorse vaknade jag först av alla av en sammandragning delux och en kisseblåsa som var nära att spricka, glorious life of a preggolady. Leonel är iväg på sin sista vecka av summercamp och Jolies slutade redan i fredags så vi ska hitta på lite bus denna vecka.

Vecka 35 är här och det med besked..känner mig trött, stor och lite hängig/deppig men ska försöka vända det direkt och njuta av en rolig vecka med min stora tjej. Vägrar vara en tråkig gravid morsa som ligger på soffan även om det kanske skulle behövas. Är ni många gravida som är här inne och kikar förresten? Skriv gärna en liten kommentar om vilken vecka du befinner dig i eller har kanske din lilla skritt redan kommit ut?

 

Kärlek Josefine

Top: Alice & Olivia Skirt: Gina Tricot Sandals & Bag: Chanel

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar