Annons
AnnonsAfraid of the dark


DSC08218 DSC08219 DSC08220

Denna lilla kompis lyser nu på Jolies rum, när hon var mindre hade vi en nattlampa ibland men den försvann nog i flytten från Hamburg eller i något annat förvirrat ögonblick. De senaste nätterna har hon haft svårt att somna och börjat prata om monster och spöken och så har hon bett att få sova med lampan tänd. Vi lovade istället att ge oss på jakt efter en nattlampa och hittade denna på bebisavdelningen på ELC. Skrollan var mycket nöjd och låg och räknade stjärnor och symboler tills hon somnade. Får hoppas det håller i sig! Är era små mörkrädda?

/

Bought this one today at ELC since Jolie´s started to get a little bit afraid of the dark. Today she fell asleep without complaints so I guess it worked at least tonight. Are your little one´s afraid of the dark?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar