Annons
AnnonsTopknot


_MG_1017

Topknot: by Yetanotherbeautysite Scarf: Inspostyle Boutique

Denna topknot är perfekt till de mesta, gala som vardag funkar den alldeles utmärkt. Ullis gjorde den extra stor, återigen med mina clipons men istället för att fästa dom under håret så snurrade hon dom runt bullen som hon redan gjort med mitt egna hår. Eller nått sånt, ni får bättre svar på Ullis egna blogg för jag är lite vilsen när det kommer till bubblebraids och topknots med löshår om jag ska vara ärlig.

Vaknade upp och kände mig som en ny människa idag, migränen lyser med sin frånvaro och yrseln är inte alls lika tydlig som tidigare dagar, hoppas det håller i sig!

/
Ulrika made this topknot on me the other day using clipons by Rapunzel once again, Im kind of lucky to have one of my closest friends as a hairstylist. Fab hair every day-yay! Scarf from Inspostyle boutique and you will get the rest of the outfit later.. Today is game day …GO PANATHINAIKOS!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar