Annons
AnnonsThat ombre


josie_zara_knit_1

 

Jag är så nöjd med min hårfärg just nu, ändå är jag sugen på att gå till frisören.. lite småknäpp jag vet. Tänk om jag skulle våga göra det mörkare? Ibland önskar jag att jag inte var så feg med mitt hår, att inte vara helblond är ett ganska stort steg i sig, mina mått mätta. Jag har inte vart och gjort något med mitt hår sen jag färgade ut en ombre, dvs drog ut min utväxt och det var ju också det som var tanken att jag skulle slippa ångesten med att grekerna ska lyckas få till en bra bottenfärg till att slinga utväxten. 42 veckor sedan var det jag färgade mitt hår ombre och det var alltså senast jag var hos frisören om man bortser från hårbehandlingar och tvätt och fön då förstås! På bilden har Ullis använt mina Rapunzel clip on´s så mitt hår är inte riktigt såhär långt.

/

Im so comfortable in my haircolor right now but a part of me want a change. Last time I did something to my hair was around 42 weeks ago when I made it ombre…that was my plan to not have to go color it all of the time but maybe now its time for something…any tips? Or should I just keep my hair like this?

Hairstyle: Ulrika Edler @yetanotherbeautysite

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar