Annons
AnnonsSaint Laurent


IMG-20141229-WA0002

Project. Dress: here

Hair & Makeup: Ulrika Edler

En mysig dag med lite plåtande och sen har jag gottat mig i Ullis och Mickes chokladaskar haha, en modell måste ju äta! Jolie var lycklig över att vara tillsammans med Nora igen men när vi skulle gå fick hon panik, alla hejdå det sista har gjort henne så ledsen..lilla hjärtat. Fick dock tiislut hem henne efter mutor från både oss och Nora och med löfte om att de skulle ses snart igen.

Sen blev det iväg på ansiktsbehandling och jag somnade när jag fick ansiktsmassage,inte ofta man lyckas få mig att slappna av så- 10 poäng på det! Resten av dagen har tillbringats i världens bästa familjs sällskap och nu ska vi ta tag i nattningen här hemma. Eller ja Marcus gjorde precis ett försök men Jolie kom tassandes ur sitt rum och Marcus ligger kvar och sussar haha, han behövde väl sova helt enkelt!

/
Stay tuned for more! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar