Annons
AnnonsRomantic hairdo sneakpeak


20140516-075802.jpg

Igår testade Ullis och jag ett tiotal frisyrer inför den stora dagen! Jag är så glad över att Ullis kommer att göra iordning mig och mina tärnor inte bara för att hon är otroligt talangfull utan också för att hon snabbt blivit en av mina närmsta vänner. Kan inte bli mer perfekt och speciellt än så.

Annons

Vi gjorde ett par extra frisyrer för att inspirera alla er andra blivande brudar och bröllopsgäster så STAY tuned!

/

Yesterday I was by my friend and hairstylist Ulrika . We tried out ALOT of wedding hairstyles and we are pretty sure how it will be on D-day! Ulrika also made some extra hairstyles as inspiration for all you bride2be´s so STAY tuned…alot of inspiration for both brides and weddingguests coming up!

If you are looking for a hairstylist or makeupartist in Athens I highly recommend Ulrika, contacts here .

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar