Annons
AnnonsREN


DSC00487  DSC00491

Min hud ballade ut lite lätt under julen så nu testar jag på dessa produkter som jag fann på apoteket här i Aten och so far so good! De ska också vara fria från massa skit som finns i många andra produkter och det känns ju topp. Köpte ett litet startkit som gick på ca 30 euro med rabatt som de hade i butiken..älskar att apoteken här i princip har rabatt året runt, ingen mellandagsrea här inte.

Tog en lugn skön morgon med lite film i sängen nedkrupen under täcket LYX, nu ska två möten avklaras och sen ska jag göra helg med min fina familj. M är hemma igen efter gårdagens cupmatch och vi ska nog göra skridskobanan ett besök.

Kärlek J

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar