Annons
AnnonsHealthy glow balm powder


IMG_1638

DSC09834

 

Alltså denna lilla rackare! Min hud har gått in i någons torr fas och vill inte alls vara med, fasar för hur den kommer bli i julen när vi kommer hem om den inte klarar av ”14 graders kyla”.  Var inne och skulle kika på en ny foundation att täcka över den tråkiga huden och det slutade med att jag kom hem med denna rackare och såklart en ny kompis på Sephora, hehe jag kan aldrig sluta babbla! Denna raring kan användas ensam, under foundation eller när du är klar med ditt smink. Jag valde färgen Apricot som är den neutrala av de olika nyanserna och den är helt amazing!( de andra är mörkare och kan användas vid tex counturing) Min hy älskar denna krämiga produkt och den gör vad den lovar, iallafall på min hud. Igår borstade jag på denna täckte över en blemma och sen inget mer, mama mucho happy!  ( och nej det här är inget reklaminlägg, dock hade jag flax och fick 25% i julkampanj)

Såhärstår det på Sephoras sida:Give your complexion a sunny glow. Healthy Glow Balm-Powder features a dual-ended applicator that allows for sheer application (using the brush) or a more extreme contoured look (using the sponge). The formula gives you a glow without looking muddy or overly shimmery. It minimizes the look of pores and imperfections, for skin that feels smoother and appears more radiant with a silky, matte finish.(Sephora.com)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar