Annons
AnnonsPolyhymnia


DSC08816

DSC08823

Har införskaffat lite nya produkter från freshline som ni som följt bloggen vet är lite av favoriter. Det är ekologiska produkter som tillverkas här i Grekland , ni kan läsa mer här. Hört så mycket om dessa hårprodukter som går under namnet Polyhymnia så det ska bli roligt att testa, varje gång jag kommit till en butik som säljer dessa har de vart slut men skam den som ger sig!

Polhymnia lotion och shampoo stimulerar och stärker håret och skall vara särskilt effektivt mot håravfall och skadat hår.  Jag har inte problem med håravfall men håret har känts sprött och torrt efter sommarens sol och bad och flera vänner som testat dessa säger att de är de bästa de någonsin testat så håller tummarna.

/

Finally got My hands on theese hairproducts from Freshline that I heared so much about! Polhymnia lotion and shampoo is said to stimulate and strengthen the hair and is extra effective against hairloss and week hair.  I also Love the fact that the products are organic and made with greek raw materials free from all junk like sulfates,parabenes etc! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar