Annons
AnnonsN A R S


 

DSC00935

DSC00936

DSC00941DSC00938

Orgasm. Nars Orgasm. Har vart slut länge i min sminkväska och sen fann jag den på Net-a-porter, som vanligt när det kommer till smink så är det Elena som ligger bakom det faktum att jag inte klarar en sommar utan detta rouge på mina kinder. Saknar för övrigt den sköna bönan något otroligt!

TIDIG morgon i casa Berg då lilleman skrek KISSA runt halv 6 och inte kunde somna om, han kissar inte på sig på natten men däremot är det kris på morgonen. Nu andra kaffen och få barnen iordning för skola/dagis!

/

 

Back in my makeup bag! Nars Orgasm, the best rouge ever! Can´t survive a summer without it! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar