Annons
AnnonsMetime


IMG_1870 IMG_1869-2

Pumpade brösten och sprang iväg till frissan för att fräscha till håret, lilleman tar också ersättning om det krisar sig och tydligen hade det bjudits på det när jag var borta. Han har tagit flaskan utan problem vilket är skönt för både mig och Marcus, även Jolie och Leonel tycker det är mysigt att mata lillebror.  Har börjat ge Mateo en flaska på kvällen och mestadels blir det ersättning för jag är inte direkt någon mjölkkossa, det där med bröstpump och jag rimmar inte även om jag försökt nu med 3 barn. Några droppar kommer det ut, med betoning på några.

Men nu skulle jag varken prata bröst eller ersättning utan EGENTID, alltså de 2 timmarna hos frissan var guld för själen. Mest njuter jag av hårtvätt och huvudmassage..skulle kunna gå dit bara för det haha. Mycket nöjd med håret och ska försöka fånga bilder på det..men just nu är det halv orkan ute så mitt första försök gick sådär.

Kärlek Josefine

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar