Annons
AnnonsLip favourites


DSC01035 DSC01037

Mina favoriter för läpparna just nu är dessa tre raringar, gärna i kombination. Lip Insurance Semi matt från Too faced har jag underst och den ger slutresultatet en matt slät finish och fungerar alltså som en primer. Därefter använder jag MAC´s Myth. Ibland toppar jag det med glosset från Sephora Neutrals Nr16 Blush. alternativt skippar jag läppstiftet från MAC och använder bara läppglanset över primern.

Ska jag vara ärlig så är jag lite dålig på att få med mig mina läppglans men börjar bli bättre! Använder ni något på läpparna till vardags?

/

My favourites for my lips at the moment! Do you use a lot of lip products? Which one is your favourite?

Primer: Too Faced Lip Insurance Lipstick: MAC Hue. Lipgloss; Sephora Neutrals Nr16 Blush

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar