Annons
AnnonsLets talk about hair


image-15-12-14-08-50-3
image-15-12-14-08-50-1

Hair styled by Ulrika Edler Nilsson

Nej nu får hon väl ge sig tänker ni. Ja jo jag har gett upp och insett att det blir nog inget frisörbesök under denna Sverigetripp även om burret och själen är i behov av det. MEN man ska aldrig säga aldrig, vem vet kanske blir en spontanhopp i frisörstolen och det hela kanske slutar med en svart page!

Innan matchen senast var jag hos min underbara Ullis, gossade lite med bebis & så fixade hon mitt hår med mina Rapunzel clipons och lite busiga lockar. Blev helt perfekt som alltid när Ullis grejar med mitt hår. Nog för att mitt hår redan är både tjockt och långt men exakt den här längden skulle jag vilja ha, perfekt att kunna sätta i dessa ibland för heltid kan jag inte köra med dom..vill ju bara klia loss i hårbotten. Nu måste jag kickstarta denna dag som börjar med hårtvätt & fön, sen vidare på dagisshow, möte och sen lite snabb packning innan jag ska iväg på intervju och plåtning . Jamen vi tar väl allt dagen innan vi reser va? JA det gör vi!

 

/

Use the translator button on the top.. Love J

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar