Annons
AnnonsKonjac Cleansing Sponge


DSC08582

Blev tipsad på en sminkblogg av denna tvättsvamp som är ny i Sephora´s sortiment. Hört mycket om dessa ”konjakssvampar” som är miljövänliga, skonsamma och effektiva i den dagliga rengöringen av ansiktet med viss exfolierande effekt. Dom är gjorda på den asiatiska konjaksroten som har använts i Japans i tusentals år i skönhetsammnhang. Konjaksroten är basisk och balanserar pH-värdet i huden samtidigt som den avlägsnar föroreningar .  Du kan använda Konjac Sponge istället för ansiktsrengöring eller tillsammans med rengöring och den innehåller inga parabener, sulfatet eller ftalater.

Har precis börjar använda den men återkommer med hur den fungerar för mig, just nu är min hud trött och torr så hoppas att denna raring kan hjälpa till. Någon som testat?

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar