Annons
AnnonsHairchange


image-15-01-15-07-46-1image-15-01-15-07-46-4image-15-01-15-07-46-3

image-15-01-15-07-46

Idag var det dags med en stor klump i magen. Och resultatet blev verkligen fint, jättefint men också som jag var rädd för alldeles för mörkt. När jag tittar på bilderna tänker jag Wow, snyggt och sen tittar jag i spegeln och möts av två livrädda rådjursögon, hehe. Jag ville haft det ljusare från början men nånstans på vägen så blev ombren både längre ut och mörkare. Och även om jag ÄLSKAR det så vill jag nog ha det som jag tänkt vilket är en tillräckligt stor förändring för mig, det här blev ett lite för stort hopp. Skall tillbaka en sväng imorgon och se om vi kanske kan ljusa upp det något eller så lyckas de övertala mig och jag går därifrån utan att ha gjort någonting.. vi får se! Vad tycker ni? 

/
Today it was time for a hairchange. The end result was a little bit darker than what I was aiming for and although that I do love it I have to lighten it up just a bit I think to feel comfortable..for me its a big change. When I see the pictures of the hair I say WOW but I still think I would be more comfortable if I make it just a bit lighter.. Quit hard to take picture but I have some more that I will put tomorrow with a before & after pictures.. What do you think?

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar