Annons
AnnonsGuerlain Terre D´éte


DSC08006 DSC08007

Denna goding fick jag av min vän Sofia i födelsedagspresent för ett tag sedan, kan bli lite löjligt förtjust i skönhetsprodukter med vacker design! Från Guerlain.

Nu pågår nattning sen ska jag krypa upp i min makes famn, blev en tuff dag mentalt så har bara passat på att suga in all kärlek som bara går av min fina familj och ska fortsätta i samma linje. Jag kommer förresten inte in på min Instagram av någon konstig anledning men hoppas det löser sig snart. (Jag loggas in men sen stänger den bara ned sig, någon som vet varför? På datorn kan jag logga in mig men inte på mobilen.)

Kärlek J

Tan enhancing Bronzer Face & Décolleté by Guerlain

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar