Annons
AnnonsFilorga


DSC07068 DSC07069

I rättan stund fick jag hem ett paket med Serum och ansiktskräm från Filorga, skrapade i botten på min reseburk! Ska bli kul att testa detta märke som jag hört mycket om och efter två dagar känns det änsålänge topp! Har ni testat Filorgas produkter?

Filorga Perfect Plus Serum– Perfect skin serum: Serum som återställer den cellulära kommunikationen och stimulerar hudförnyelse för en jämnare yta och förbättrad hudstruktur, samt behandlar ålderstecken. (Taget från The you way)

Filorga Nutri filler-En ultra-omslutande creme som återställer hudens vitala funktionerna i cellerna, revitaliserar huden på djupet, och behandlar ålderstecken och hudens näringsbrist. (taget från The you way)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar