Annons
AnnonsDouble fishtailbraid


_MG_2671 _MG_2675

 

Denna dag har kaosartat flugit förbi, har hunnit med ungefär hälften av det jag tänkt men det viktigaste var ändå föräldramötena och jag gick därifrån med ett varmt hjärta SÅ fina barn vi har. Ska skriva mer om mötena en annan dag för nu måste jag försöka få ihop den här veckan, när mannen är iväg kan planerargalningen i mig härja vilt och jag gör scheman för varje dag in i minutdetalj. Det är skönt att släppa fram den sidan ibland även om jag är ruggigt bekväm med spontana Josie modellen, livet med en fotbollspelare funkar bättre om man bara accepterar att det inte går att planera men ibland dyker ett gyllene tillfälle upp som nu! Ska trilskas med kalendern lite till sen väntas skype med min fina på andra sidan jordklotet, vad skulle man egentligen göra utan skype?

Glöm inte kommentera vad ni vill att jag ska göra för inlägg, roligt om ni tycker till och jag får hålla liv i inspirationen!

Hairstyle by @yetanotherbeautysite 

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar