Annons
AnnonsChange


BERGweb_05

Picture by Akzot

Sådär. Då var tid bokad för förändring.. och när jag tittar på den här bilden så undrar jag lite vad jag håller på med.. Jag är ju blond, har alltid vart blond och har knappt gjort några förändringar med mitt hår. (om man bortser från perioder av vitt?? hår och helluggen som inte passade mig något vidare) Jag har ett par dagar på mig att vänja mig vid tanken och försöka att inte banga ur. En lite spark i baken någon?

/
Time to make a hairchange. I always had pretty much the same color but now its time to make a change. When I look at the pictures from my wedding Im kind of start to thinking…WHY? Well you´ve got to try right? Huuuuh.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar