Annons
AnnonsBlonde ombre


PicMonkey Collage

Nej jag har ännu inte kommit till skott med mitt hår, men det verkar ju sköta sig själv och en ombre är på utväxt. Har fått tips på en bra frisör som jag ska gå och prata med och se om han kan softa utväxten lite längre ner och sedan ev ljusa upp topparna lite så att det blir en så naturlig ombre som möjligt, Sen hoppas jag på att den grekiska solen gör sitt och tar hand om utväxten så den inte blir för mörk, mitt hår brukar blekas rätt kraftigt i solen så det ska nog inte vara några konstigheter.Tröttnar jag på ombren så är det ju bara att göra tunna slingor i utväxten. japp såhär får det bli!

Nu har vi gjort fredag, popcorn är poppade, godisskålen framme och barnen sitter som två små ljus framför Disney. Min underbara älskade familj, finns inga ord som kan beskriva min kärlek till er.

/
My hair at the moment is an blonde ombre in the growing, kind of like it and I just think that I will visit the hairdresser to make it more soft and make the darker part a little bit further down. Had a tip about a good hairdresser in Glyfada so maybe Ill try it out!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar