Annons
AnnonsBeach buddies


IMG_75652 IMG_75662

IMG_756822

 

Kompisar jag hade med mig senast till stranden. Skydda håret har blivit A och O för mig när vi bor i detta solrika land, det sliter på håret och numera försöker jag använda produkter med solskydd så mycket som det går.  Korres Hair Sun Protection åker på när jag ska till stranden och känns som ett bra naturligt alternativ till andra hårsprayer med solskydd, fann den på apoteket här i Voula. Glitterkrämen åker på när jag flyttar undan från solen in i skuggan från parasollet och glassar, fint även på kvällen till brännan och en skit vit klänning!

/

Besties in the sun, protection from the sun is needed for my blonde hair and some shimmer on the legs when Im moving to the shadow is never wrong! 

Hair Sun Protection: Korres  Shimmering Lotion: Panos Emporio Beachtowel: GANT Magazine: Elle  

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar