Annons
AnnonsOmbre


PicMonkey Collage2PicMonkey Collage

Min ombre börjar äntligen bli precis som jag vill ha den. Lite blekning i topparna av solens strålar och salta havsvattensbad och den kommer nog bli perfekt!

Gårdagen spenderades med nagelfix, fika på Nalu och sen kvällsdate med Ullis och småtjejerna, plötsligt blev Jolie DUNDERtrött och jag förstod inte varför förrens jag kollade på klockan och den var 22… Mamma jag vill sova! Haha stackars liten, men tiden springer iväg när man har trevligt!

Nu ska vi packa väskan och åka på utflykt…mer om det senare! M spelar match idag och vi håller tummarna.. GO PANATHINAIKOS.

/

My ombre is finally getting how I want. Summersun and salty water and it will be P E R F E C T ! Gmeday today…gogogo Panathinaikos! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar