Annons
AnnonsGimme glow


DSC07064

DSC07065

Denna microexfoliant har jag saknat i mitt badrumsskåp, outstanding bäst om ni frågar mig. Hört mycket gott om denna ”facemist”  också särskilt när man flänger och reser mycket! Går väl egentligen att hitta billigare på nätet om man har tid men jag hade inte riktigt tid att vänta!

 

Daily microexfoliant: Detta helt unika risbaserade enzympulver mikroexfolierar grådaskigt slagg från huden och ger den en påtaglig och omedelbart synlig jämnhet och lyster. Ett botaniskt komplex förebygger och reducerar dessutom ojämn pigmentering som kan orsakas av exempelvis ålder, solexponering eller hormonell obalans.(från dermalogicas hemsida)

 

Antioxidant hydramist: Vitt te, lakritsrot och betaglukan skyddar mot ROS, Glukosamin tillför rikligt med fukt och ärtextrakt jämnar ut hudytan med sin flash firming-effekt.

/

Newin from Dermalogica. Tired mom needs help hehe.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar