Annons
AnnonsZOODAY


IMG_3497

No words are  enough to explain how much I love my family.

Idag blev det Attica Zoological park med hela gänget och jag tror nästan att papporna var de som var mest exalterade även om Jolie och Ciara sprang omkring som två duracellkaniner. Det är ett väldigt trevligt Zoo och det enda minuset är att det finns dåligt matutbud när hungern slår till, denna gång var vi dock lite mer förberedda och hade med oss lite matsäck.

Som ni ser på bilden blev vi attackerade av ett gäng getter hehe och efter det var Leonel LIVRÄDD för alla djur och ville absolut inte klappa ponnyn eller gosa med giraffen, får hoppas att han glömmer det till nästa gång! Nu är det bad för alla minimänniskorna och sen läggning och lite vuxentid, kanske ett glas rött vem vet!

 

/

Went to the Zoo with our family today, a fun and lovely day except for the goat attack we experienced haha. After that all of the kids where pretty scared and especially Leonel who didn’t want o get to close to any animal. Now time to get the small one´s ready for bed and then some grownup time and maybe a glass of wine? 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar