Annons
AnnonsXmasfeeling


IMG_2187 IMG_2188 IMG_2189 IMG_2190 IMG_2195

Började dagen med fina Jade och en fika på Pere Ubu i Glyfada sen dök Ani, Rebecca, Jessica och Janni upp som hade vart o tränat så blev även en lunch där. Traskade sen en kortis på stan med gänget och kikade i butiker, blev ett stopp på julbutiken i Glyfada som slått upp nu under vintern. Wow vilka granar..inspiration till årets julgran!  Jag traskar förresten runt i sandaler just nu då jag fått inflammation i en tå..helt omöjligt att få på mig en sko utan att gråta av smärta. Tur vi bor i Grekland där man kan komma undan med sandaler i november..fick införskaffa nya Uggs idag så jag kan gå runt i något annat om det håller i sig.

Mannen är iväg i Amsterdam för match så nu är det läggning av 3 barn själv igen, vart bortskämd med att ha honom hemma nu..back to reality!

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar