Annons
AnnonsTime to celebrate


IMG_20150126_174441IMG-20150126-WA0013

Happy happy happy! Idag skrevs kontraktet pà vilket innebär en förlängning till sommaren 2018♥  Att vi älskar det här har nog ingen missat. Underbara vänner, fantastiskt klimat & ett lag med fans som är helt otroliga. Det är svårt att beskriva den kärlek som dom ger Marcus och även mig både på arenan och utanför, det är helt magiskt och vi hoppas att det fortsätter på samma vis såklart.  Firandet får vi skjuta på då lillkillen fått influensa men det blir nog att skåla i ett glas ikväll när barnen somnat…hurra!

/
Happy happy happy! The new contract is signed.. I think all of you noticed how happy I am here and the love and support M gets on and off the field is undescribable..Σας αγαπάμε !

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar