Annons
AnnonsThe greek love


IMG_3448.JPG

 

Hemkommen efter en lång men helt fantastisk dag i Oropos med barnen och massa fina vänner. Blev hembjudna till Alex(lagkamrat till M) & Thanassis familjs sommarhus och det var så mysigt. Grill och häng på riktigt grekiskt vis, blir helt varm i hjärtat av denna underbara familj som tar emot oss med öppna armar och den kärlek som de ger våra barn…grekernas värme är helt otrolig!

 

Matchdag idag och det slutade tyvärr inte alls som vi ville, jag tänker inte sitta och uttala mig så mycket mer om det men det är synd att inte matcherna avgörs där de ska; på plan. Surt sa räven… Nu väntar jag på att mannen ska landa i Aten igen och jag kan krypa upp i hans famn.

/

Had the most amazing day in Thanassis & Alex familyhouse in Oropos, the warmth and love in this family is incredible…almost like a fairytale! Feeling so blessed to be here in Greece surrounded by wonderful people, the greek mentality is really something extra, especially in some families! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar