Annons
AnnonsSpa with My Love


Mannen överraskade med spa idag och det var så välbehövligt. Massage med varm St Barth kokosolja och sen blev jag insmord med en kräm från samma märke, efter vår massage låg vi och slappade innan vi åkte hem igen till busungarna. Jag har blivit duktigt bortskämd idag med sovmorgon, lagad lunch och middag av M och sen spa som pricken över i:et. Nu tror jag nog att tröttheten som legat över mig de sista dagarna kommer vara som bortbåst imorgon!

Nu ska vi kolla vår BRÖLLOPSFILM som vi fick idag, åh jag är lite nervös haha. Vi har fått en ihopklippt film från hela bröllopet och sen de olika delarna (förberedelser,cermoni, middag & fest) och frågan är om vi ska börja med den ihopklippta eller med de olika delarna var för dig? ÅH fram med näsdukarna!

/
My hubby spoiled me all day today and topped it off with a spadate & StBarth massage. Feeling like a princess! We just received our wedding video and Im so excited to see it!

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar