Annons
AnnonsTales


IMG_7582

 

IMG_7581 (1)

 

Highwaist bikini är bara så himla fint och hade inte bulan växt sig större tillsammans med kärlekshandtag och lite annat gott hade jag genast köpt dessa fina bikinitrosor som min vän Jade designat.

Men ska inhandla massor av fina bikinis ändå denna sommar med en lägre trosmodell och fin del upptill som inte sitter för hårt. Sen är jag på jakt efter den perfekta baddräkten med plats för bulan. Denna är så fin men finns inte kvar i min storlek. Tips mottages gärna! Ibland behöver bulan skylas och då är en baddräkt perfekt.

/

How amazing are thesese bikini trousers designed by my talented friend Jade? Im addicted to bikinis and need lots of new for this summer. Bump needs to be shown off in some masterpieces right?

Bikinitrousers : JadeVtales

 

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar