Annons
AnnonsLaceup heels


_MG_8758

Aquazzurra är ett av mina nya favoritmärken när det kommer till skor, så fantastiskt sköna och sitter perfekt på mina fötter. Dessa lace up heels vill man gå runt i jämnt!

Hur fin har CHIC.se blivit förresten?? En renovering som heter duga!  Tummen upp till vår fina webbis Cassandra, snyggboss Carro och hela teamet! Nu känner jag mig ännu mer taggad på bloggen och den fullspäckade vår och sommar som vi går till mötes… Hoppas ni gillar den lika mycket som jag och hoppas att ni har lite överseende om det är småsaker som kanske inte riktigt funkar till en början! (kommentera dock gärna om ni ser något som ser knasigt ut!)

Kärlek Josefine

/

Aquazzurra is one of my favourite brands when it comes to shoes at the moment…so d*mn comfortable and most important..GORGEOUS!  These laceup darlings fits like Cinderellas glass shoe!

Photo: Dimitris Skordas Shoes: Aquazzura 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar