Annons
AnnonsEmmanuela


IMG_1350 IMG_1353 IMG_1355 IMG_1356 IMG_1359

Var inne en snabbis med Sophie till Kolonaki i Aten där det ligger fullt med härliga butiker, Chanel, Gucci, Luisa World med flera fick sig ett besök av två vaggande gravida hehe. Passade också på att kika in Emmanuela Swimwears nya kollektion och jag kom inte därifrån tomhänt utan med nyheter till både mig och skrollan! Jag valde print som känns helrätt i sommar även om hon också har helt fantastiska bikinis i enfärgade modeller. Skrollan fick såklart matchande och de är så söta så jag nästa smäller av!

Lilleman har nu åkt på pangfeber så vi göra hemmagjorda isglassar och hinkar vatten för att hålla den nere så mycket som möjligt, och han kämpar på. Usch så jobbigt när de små är sjuka!

Kärlek Josefine

For text in your language use the translator button down! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar