Annons
AnnonsPrincess and I Eftersom vi ändå var uppe tidigt så åkte vi iväg till stranden direkt efter frukost, att få njuta av lugnet på morgonen och bara lyssna på vågorna är oslagbart. Jolie verkar njuta till tusen och så mycket kramar och kärleksförklaringar som jag fått idag är helt fantastiskt!

Att försöka få till lite tid med båda barnen på ”tu man hand” är väldigt viktigt. Leonel behöver mammas 100% uppmärksamhet och likaså Jolie, bara för att hon är störst ska inte hon känna att hon måste växa upp för snabbt och hamna i skymundan.

Nu ropar Jolie att vi ska ha vattenbus så jag ska köra en baywatchliknande sprint i vattnet, ni kan ju föreställa er hur det kommer se ut!

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar