Annons
AnnonsParadise


sunset Unknown

 

Vårt lilla paradis! Älskar vår takterass men kan inte alls bestämma hur den ska inredas, en stor loungegrupp, matsalsbord, stolar och några solbäddar som det känns just nu. Har lite lätt beslutsångest och därför blir det ett projekt efter bebis ankomst. Det här vart ju himla fint!

Jag är så slut i både kropp och knopp just nu att jag inte alls förstår hur det ska gå att föda barn. Dagarna går ut på att försöka roa barnen i 35 gradig värme och försöka att inte stryka med på kuppen, nu önskar jag verkligen att vi hade lite avlastning tillgänglig för Marcus är borta mest hela tiden. Stressen inför hur vi gör med barnen om lilleman kommer tidigt tär också på mig även om jag vet att det löser sig på något sätt.  Imorgon har vi iallafall M hemma på förmiddagen och då ska han FIRAS. 30 år fyller han mannen i mitt liv. Barnen har grejat i ungefär en vecka och gick och lade sig väldigt laddade…frågan är hur länge M får sova imorgon hehe.

 

Kärlek

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar