Annons
AnnonsMy story


_MG_2617 _MG_2609

_MG_2601_MG_2605

_MG_2617_MG_2603

Hairstyle & Photo: Ulrika Edler/Yetanotherbeautysite. Kimono: BSB Official

Alltid svårt att skriva en infotext om sig själv men ska göra ett litet försök . Josefine heter jag som säkerligen ingen har missat, går för många under namnet Josie och fyllde precis 29 år. Fotbollsfru aka heltidsmamma med hundra bollar i luften. Modefanatisk, chanelberoende blondin som är alldeles för dålig på att säga nej och sitta still.  På 6 år har det flyttats 3 gånger; Tyskland, Holland och för två år sedan till Grekland där vi nu befinner oss. ÄLSKADE Grekland som vi förälskat oss i och där vi också valde att ha vårt bröllop med vänner och familj på plats förra sommaren, magiskt.

Mode har alltid legat mig varmt om hjärtat och förutom att jag har svart bälte i shopping(min man´s stående skämt) så är jag är även utbildad vid textilhögskolan i Borås till Textilekonom. Mannen i mitt liv, Marcus kom in med dunder och brak för flera år sedan och han var den första och enda som någonsin lyckats få mig att tappa talförmågan. Som en idiot stod jag och stirrade på honom när det snurrade discolampor och mojitos runtomkring oss. Några år efter vi träffats första gången blev det äntligen vi och än idag får han mig alldeles fnissig och knäsvag. Vår kärlek har resulterat i två fantastiska barn, duracellkaninen Jolie(4) och bustrollet Leonel(2) som ständigt håller oss sysselsatta. När jag blev mamma fick livet en helt ny mening och tramsiga saker som förr spelat roll blev plötsligt totalt oviktiga. Jag var MAMMA och det med hela min kropp och själ ( och sömnbrist hua).

2012 var året som vände uppochner på hela min tillvaro då min älskade mamma Lena plötsligt rycktes från oss bara några dagar efter vi fått reda på att vi väntade vårt andra barn.  Overkligt, fruktansvärt och jag börjar fortfarande varje morgon med att vänta på hennes telefonsamtal… som inte kommer. Vår älskade lilla Leonel som klamrade sig fast i magen under den värsta perioden i mitt liv valde att titta ut lite tidigare än beräknat på sin mormors födelsedag, som en påminnelse att hon ständigt vakar över oss från himlen.

Jag är en otrolig känslomänniska och det kommer ni märka när ni läser min blogg. Här kommer dyka upp både glada och ledsna texter, streetstylebilder, glimtar från Aten, shoppingfynd,resor,trötta inlägg om barntrots, glammiga galabilder men också den andra sidan av ”fotbollsfrulivet” som inte alla tänker på. Önskemål om inlägg mottages gärna och nu när ni vet lite mer om mig så får ni gärna pränta ner en rad eller två om er bland kommentarerna(gamla som nya läsare), blir så himla mycket roligare!

Love Josefine

 

 

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar