Annons
AnnonsInterview Sdna


jb2  jb3  jb4 Top: Zara. Pants: Bershka. Shoes: YSL. Bag:Chanel Bracelet:Hermes.

Makeup: Ulrika Edler/Yetanotherbeautysite

Innan jul gjorde jag en intervju med nystartade sportsajten sdna.gr som de släppte idag efter att kontraktet skrevs på igår, lite frågor och svar om livet här, som fotbollsfru och livet tillsammans med M och våra tokiga ungar. I nuläget är intervjun på grekiska men  den kommer att översättas till engelska, själv har jag suttit med google translate för att försöka kolla att allt stämmer på mina svar haha, vissa översättningar blir bara för roliga.  Intervjun hittar ni här.

Idag blev det hemmagjord falafelrulle till middag(så gott) och sen firade vi lite med kolakrämskladdkaka. Först supernyttigt och sen sockerchock..lite så vi jobbar. Nu ska jag surfa runt efter lite mer matinspiration. Tipsa gärna om bra matbloggar(behöver inte vara rena matbloggar) om ni följer några bra!

 

/

Pictures from the interview with me for sdna.gr. Currently only in greek but hopefully it will also come in english!  You find it here.

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar