Annons
AnnonsGiant cupcake


IMG_3166

 

PicMonkey Collage2

 

Idag var det alltså party för Jolie(nameday) och Cathryn(birthday) i skolan och vår lilltjej var så nöjd, jag hade vart och beställt två Giant cupcakes med nutellafyllning till tjejerna och de gjorde succé! Roligt alternativ till en klassisk tårta.

Nu på eftermiddagen har jag dessvärre haft besök av riktigt seg migrän och allt känns mest dimmigt. Men i dimman är nu Stockholmsresan bokad så vi kan titta på älskling, heja på Sverige och kramas med alla fina tjejer..först ut på Sverigetrippen vankas dock Göteborg, så laddade!

/

Giant cupcake cake´s for our girls today, filled with nutella was a success! Thank you for all wonderful gifts to Jolie, she had a great day. 

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar