Annons
Annons



Funky Buddha


 

IMG_7367

IMG_7384

IMG_7376 IMG_7355

IMG_7358

En av visningarna som stack ut lite extra under fashion week var Funky Buddha, mycket tack vare makeupen som var så effektfull! Kläderna var casual/streetwear och något jag kommer kika in i butik. Älskar snygga vardagsplagg och det var flera av plaggen som jag måste spana in till mannen!

/

Funky Budda´s show on AXDW was great, cool makeup and lots of clothes that I want to get for both me and my man. Casual streetwear with a twist…and call I also get the makeup please? S p a r k l e s .

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.com



ARKIV



Annons




Annons

Laddar