Annons
AnnonsSunshine lunch


IMG_2590 IMG_2613

 

Uteserveringar kan ju vara något av de bästa ställena att tillbringa lunchen på! Våran scrambled eggs med feta och grönsaker serverad mellan två toast samt pannkakor med maple sirap smakade helt enkelt ännu bättre ute i solen, mm mmmm mm!

Nu har jag ordinerats vila på grund av att mitt blodtryck gått i botten, efter yrsel och svimningsattack så fick jag det bekräftat igår av en läkare att det var ännu lägre än vanligt. Jag ger det en lugn förmiddag sen har jag inte lust att ta det lugnt mer!

 

Kärlek J

/

Eating lunch outside in the sun must be one of the most energetic things, make me happy happy happy! 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar